Hur man överför arkiverade Outlook e-post från en CD till en ny dator

April 28

Hur man överför arkiverade Outlook e-post från en CD till en ny dator


Regelbundet säkerhetskopiera personliga data som lagras på din dator är viktigt, eftersom du kan återställa dina data efter en datorkrasch eller om du köper en ny dator. E-postmeddelanden i Microsoft Outlook arkiveras automatiskt och lagras i PST - Personal Storage tabell --- filer. Dessa filer kan kopieras till CD för att hålla dem säkra. Om du köper en ny dator, importera meddelanden från den kopierade PST-fil i Outlook.

Instruktioner

1 Sätt in CD som innehåller arkiverade PST-fil i datorns CD-enhet. Klicka på "Den här datorn" och dubbelklicka på ikonen för CD-enheten. Markera PST-filen som du vill överföra till datorn och högerklicka. Välj "Kopiera" från menyn.

2 Öppna Windows Explorer och klicka på "Verktyg", "Mappalternativ" klicka sedan på "Visa" -fliken. I listan med alternativ klickar du på "Visa dolda filer och mappar." Klicka på "OK" två gånger för att stänga dialogrutan. Standardmappen för lagring av PST-filer är dolda och du kommer inte att kunna navigera till det utan att utföra det här steget.

3 Klicka på "Den här datorn" och sedan "Lokal disk (C :)" och bläddra till C: \ Documents and Settings \ <användare> \ Lokala inställningar \ Application Data \ Microsoft \ Outlook. Högerklicka på mappen och välj "Klistra in" från menyn.

4 Starta Microsoft Outlook och klicka på "File", "Open" och sedan "Outlook-datafil." Välj din PST-fil och klicka på "OK". Kontrollera listan mappar i navigeringsfönstret i Outlook för att se dina gamla meddelanden. Högerklicka på "personliga mappar" lista som innehåller dina meddelanden och välj "Byt namn." När Outlook är installerat skapar denna mapp som standard. Du måste byta namn på dina nyligen importerade mappar för att undvika förvirring.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com