Hur du återställer ett FTP-lösenord

January 28

Hur du återställer ett FTP-lösenord


FTP (File Transfer Protocol) kan användas för att snabbt lägga till och ta bort filer på din webbplats. Det är en bra idé att ändra FTP-lösenord på en regelbunden basis. Det beror på om någon någonsin räknar ut ditt FTP-lösenord, har han tillgång till alla filer som finns på din webbplats, vilket ger honom möjlighet att lägga till eller ta bort filer efter behag. Även om det finns många webbhotell som erbjuder FTP-åtkomst till din webbplats, processen för att ändra ditt lösenord förblir ganska konsekvent med varje värd.

Instruktioner

1 Besök webbplatsen för ditt webbhotell leverantör. Klicka på "Logga in" eller "Logga in" för att logga in på "Kontrollpanelen" på din webbplats. Du behöver användarnamn och lösenord administratör för att få tillgång till kontrollpanelen. Om du inte har denna information, kontakta ditt webbhotell leverantör eller administratören för att hämta den.

2 Klicka på "Mitt konto" eller "Hantera konto" länken. Den exakta formuleringen kommer att variera beroende på leverantör.

3 Klicka på länken för din "FTP" konton. Den exakta ordalydelsen för länken kommer att variera beroende på webbhotell. Men nyckelordet för att leta efter är "FTP".

4 Välj FTP användare du vill ändra lösenordet för. Det kan eller inte kan vara mer än ett användarkonto listan, beroende på hur många FTP konton du har ställt in.

5 Skriv in det nya lösenordet du vill tilldela kontot. Du kan också bli ombedd att ange det gamla lösenordet, samt för att bekräfta att du är en behörig användare. Detta protokoll kommer att variera beroende på webbhotell leverantör.

6 Klicka på "Spara" eller "Ändra" för att spara det nya lösenordet. Den exakta formuleringen kommer att variera.

7 FTP på din hemsida med det nya lösenordet för att säkerställa att det nya lösenordet fungerar. Till FTP, helt enkelt skriva "ftp://yoursite.com" i adressfältet i din webbläsare. Du kommer att bli tillfrågad om lösenordet. Det kan ta några minuter för det nya lösenordet för att bli aktiva.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com