Vilka är de funktioner en Nook?

January 31

Vilka är de funktioner en Nook?


Barnes & Noble Nook e-läsare och Nook Color tablett tillåter användare att läsa e-böcker, tidningar och andra digitala publikationer utan vikt eller huvuddelen av papper. Medan Nook Color erbjuder också tablett funktioner som webbläsning, e-post, snabbmeddelanden, chatt och Flash-video, båda typerna av läsare dela några viktiga funktioner.

E-läsning

The Nook designades för att läsa elektroniska texter. Den har en svart-vit e-bläck skärm som troget ger utseendet på tryckt papper. Dessa skärmar är inte bakgrundsbelyst, så du behöver en lampa för att läsa i ett mörkt rum, men de fungerar bra i solljus. The Nook Color ger också e-läsning alternativ, men använder en bakgrundsbelyst skärm med flytande kristaller (LCD) skärm. Denna skärm presterar bättre i mörka rum, uppdateras snabbare och erbjuder även färgbilder. LCD-skärmar kan drabbas av reflexer i direkt solljus, dock. Alla Nook typer stöder Digital Rights Management (DRM) -skyddade läsplatta PDB, EPUB och PDF-filer, liksom oskyddade EPUB och PDF-filer. Den första upplagan Nook stöder också oskyddade preliminära filer.

ljudböcker

Vissa Nook användare kan också njuta av ljudböcker. Den ursprungliga Nook har en ljudspelare som kan MP3 och OGG-format, men inte proprietära format som Apples iTunes. Den andra generationens Nook saknar ljudkapacitet. Nook Color ägare kan också spela upp ljudböcker i OGG och MP3-format. Både den ursprungliga Nook och Nook Color kan spela upp musikfiler också.

Special innehåll

När du ansluter en Nook till Wi-Fi-nätverk i en Barnes & Noble butik, får du tillgång till speciella innehåll och erbjuder inte tillgänglig utanför butiken. Du kan också läsa de flesta e-böcker i butikens sortiment när du är där. När du lämnar dock förlorar du tillgång till innehållet. Read i Store funktion fungerar upp till en timme per dag och bok, så att användarna kan läsa böcker som inte ens i lager i butiken där de ska ansluta.

utlåning

Till skillnad från många andra e-läsare, kan Nook du låna böcker till vänner. Denna utlåning fungerar bara en gång, dock, och under en begränsad tid. Den LendMe funktionen kan du dela boken för upp till 14 dagar, varefter den tar bort sig själv från din väns läsare. LendMe fungerar med alla läsare med hjälp av Barnes & Noble läsare programvara - inte bara med andra Nooks.

begränsningar

Nook e-läsare inte fungerar bra utanför USA. Barnes & Noble säljer endast dessa enheter i USA, och ger inte en 3G-anslutning eller tillgång till Nook Store till läsarna utanför landet. Du kan fortfarande få tillgång till butiken med hjälp av en Internet-anslutning via en dator, men kan inte ladda ner böcker du köper till Nook.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com