Hur man återställer IP-stack för Outlook Express

February 2

Hur man återställer IP-stack för Outlook Express


Microsoft Outlook Express är ett program som du kan använda för att skicka och ta emot e-post. Om du upplever problem när du skickar eller tar emot e-post kan det bero på Transmission Control Protocol (TCP) och Internet Protocol (TCP / IP) är skadad. TCP / IP är den viktigaste kommunikationsprotokoll som Windows använder för att kommunicera med Internet. Om TCP / IP är skadad kan förhindra program som MS Outlook Express från att kommunicera med Internet. Microsoft erbjuder ett verktyg på sin hemsida som heter "Lös det åt mig" som du kan ladda ner för att åtgärda problemet. Du kan också återställa TCP / IP manuellt från en kommandotolk.

Instruktioner

1 Gå till Microsofts webbplats och sök efter "MicrosoftFixIt50199."

2 Klicka på länken "Hur du återställer Internet Protocol (TCP / IP)." Genom att klicka på länken öppnas artikeln.

3 Rulla ner artikeln. Klicka på "plustecken" före raden "Lös det åt mig" för att expandera avsnittet. Klicka på "Fix It".

4 Spara filen "MicrosoftFixIt50199.msi" till skrivbordet, dubbelklicka på .msi-filen för att starta den och klicka på "Kör". Microsoft Software License öppnas.

5 Markera kryssrutan fortsätter raden "Jag accepterar" och klicka på "Nästa". "Skapa en återställningspunkt" fönster kommer att lansera. När återställningspunkt skapas, klicka på "Nästa".

6 Klicka på "Close" när du ser meddelandet "Det här Microsoft Fix It har behandlats."

7 Klicka på "Ja" för att starta om maskinen. Du måste starta om maskinen för att ändringarna ska träda i kraft. Öppna Outlook Express efter att systemet har startats om.

Tips

  • Du kan manuellt återställa TCP / IP genom att skriva "netsh int ip reset c: \ resetlog.txt" från en Windows kommandotolk, slå "Enter" och starta om maskinen.
  • Om återställning TCP / IP på datorn inte löser problemet, kan Outlook Express vara skadad. Om Outlook Express är skadad kan du behöva installera det.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com