Hur Schema en bestämd tid för ett eBay Auction att börja

September 12

Sälja saker på eBay erbjuder en hel del bekvämlighet: genom att gå igenom eBay säljaren notering process, får du full kontroll över hur dina objekt visas, beskrivs och hur de gör sin väg till köparna. EBay har standardinställningar för sina artikel listor, inklusive en inställning för att göra nya förteckningen visas på webbplatsen omedelbart. Justera några inställningar för att schemalägga en viss tid för en notering, samordna det med ditt schema och tillgänglighet.

Instruktioner

1 Logga in på ditt eBay säljare konto. Klicka på "sälj" länken längst upp till höger på startsidan.

2 Klicka på "Visa din fil" knappen. Skriv en kort beskrivning under "Vad vill du sälja idag" och klicka på knappen "Sök".

3 Klicka på en av de föreslagna kryssrutorna för att kategorisera din auktion, klicka sedan på knappen "Fortsätt". Om en multipel notering popup-fönster visas klickar du på "Nej" knappen och klicka på "Fortsätt."

4 Skapa ditt objekt genom att stega igenom inställningssidan, vilket inkluderar in en titel, tillstånd och detaljerna som klädstil eller bok ISBN-nummer. Ladda upp en bild om så önskas - det är gratis att ladda upp en bild, och det kan hjälpa samla mer uppmärksamhet åt objektet.

5 Skriv en beskrivning av objektet, skriver sedan Köp den nu Pris eller utropspris.

6 Klicka på "Schema starttid" knappen, som sitter under "Antal" underkategori. Observera att detta ger en extra 10 cent till auktionen notering avgift; börjar det omedelbart vid inträdet i eBay systemet är gratis. Använd rullgardinsmenyerna för att planera din auktion starttid. Observera att starttiden är i Pacific normaltid.

7 Följ igenom med resten av auktion notering processen, inklusive att välja en betalnings preferens och låta säljare vet hur du skickar varan. Fastställa eventuella köparens krav eller uteslutningar, såsom vägran att sälja till köpare med negativ feedback. Klicka på knappen "Fortsätt".

8 Granska din lista, särskilt posten starttid som du planerat det. Klicka på "lista min artikel" för att schemalägga ditt objekt för notering på den begärda tiden.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com