Hur man redigerar en GIF på en iMac

September 13

Hur man redigerar en GIF på en iMac


Om du har en bild sparas i GIF-format på datorn, kan du bestämma att du måste ändra det. Till exempel kan en bild ha brister som du vill försöka fixa, eller om du vill beskära någons huvud ut ur ett gruppfoto. Alla senaste iMac kommer med den fria iPhoto redan är installerat, som du använder för att importera bilder från en digitalkamera eller mobiltelefon, hantera dina bilder, organisera dem i album och redigera dem.

Instruktioner

1 Klicka på "iPhoto" i Dock av datorn för att starta programmet.

2 Klicka fotoalbumet eller mapp i den vänstra delen av iPhoto-fönstret som innehåller GIF som du vill redigera. Om du ännu inte har lagt till GIF till iPhoto-biblioteket, klicka på namnet på ett fotoalbum för att markera den och sedan dra GIF från mappen på din Mac i huvud iPhoto-fönstret, där dess miniatyr sedan visas.

3 Dubbelklicka på miniatyrbilden för GIF för att öppna den.

4 Klicka på "Edit" längst ner i iPhoto-fönstret.

5 Klicka på "Rotera" om du vill ändra orienteringen av GIF i steg om 90 grader.

6 Klicka på "Crop" om du vill beskära GIF. Ett rutnät visas över GIF. Klicka på hörnet av gallret, dra för att ändra storlek på det genom att klicka på mitten av gallret och dra den att flytta den. Klicka på "Apply" för att beskära det område du valt.

7 Klicka på "Räta ut" och sedan klicka på skjutreglaget för att räta en krokig GIF. Klicka på "Räta" en gång för att spara ändringarna.

8 Klicka på "Förbättra" ha iPhoto automatiskt förbättra kontrasten av en GIF som är för ljusa eller för mörka.

9 Klicka på "röda ögon" om GIF har en bild av en person med röda ögon från en kamerablixt ha iPhoto automatiskt upptäcka röda ögon och ta bort den.

10 Klicka på "retuscherings" att fixa en ofullkomlighet i GIF. Dra retuscherings verktygets reglaget storlek för att göra det samma storlek som fläck, såsom en finne på någons ansikte. Klicka på fläck med retuscherings verktyg för att eliminera den.

11 Klicka på "Klar" längst ner i iPhoto-fönstret för att spara ändringarna du har gjort i GIF.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2019 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com