Hur får Kaspersky Internet 2010 att arbeta med Firefox

February 13

Kaspersky Internet Security 2010 är en allt-i-ett anti-virus och program brandvägg. Den är utformad för att skydda din dator från skadliga program och obehörig nätverksåtkomst på en proaktiv grund, och det kommer att varna dig när som helst det misstänker ett program för att smittas eller om en obehörig anslutning försöks. För Firefox webbläsare för att fungera korrekt, måste du aktivera den i Kaspersky inställningar.

Instruktioner

1 Starta webbläsaren Firefox om det inte redan är igång och sedan dubbelklicka på ikonen Kaspersky programmet inom området Windows aktivitetsfältet. Alternativt, högerklicka på ikonen och välj "Inställningar".

2 Dubbelklicka på kategorin "Protection" i den vänstra rutan i programfönstret Kaspersky och välj sedan "Brandvägg" alternativet. Om det inte redan är markerad, markera "Aktivera Brandvägg" kryssrutan.

3 Flytta reglaget i "filtreringssystem" för att något annat än "Blockera alla." Om Blockera alla inställning är vald, kommer inga inkommande eller utgående anslutningar tillåts, vilket skulle inaktivera Firefox.

4 Klicka på knappen "Inställningar" i avsnittet filtreringssystem och bläddra igenom listan i "Regler för program" -fliken tills du kommer till Firefox. Välj posten för Firefox och klicka på "Delete" -knappen.

5 Klicka på "Lägg till" knappen, välj "Program" alternativet, välj "firefox.exe" och välj sedan "OK" bredvid alla tillgängliga inställningar. Kaspersky Internet Security 2010 kommer nu tillåta Firefox.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com