Hur man gör en bild ser ut som en Comic i Photoshop

April 11

Photoshop inkluderar inte någon verktyg som kan göra en bild ser ut som en serie. Men med hjälp av verktyg som finns, kommer flera olika tekniker ge en bild en serietidningseffekt. Du kan använda lager för att manipulera bilden. Använd ett lager för att få fram de starka svarta linjerna indikerar en komisk och använda ytterligare ett lager för att ta bort de finare detaljerna i ett fotografi och platta färgschema. Justera inställningarna efter dina behov, eftersom varje bild kan kräva en något annorlunda touch.

Instruktioner

1 Öppna en bild i Photoshop.

2 Klicka på menyn "Filter", välj "Blur" och klicka sedan på "Surface Blur." Sudda ut bilden så att texturerna är släta medan kanterna tydlig genom att ställa in "Radius" vid 20 och "Threshold" vid 15.

3 Gör en kopia av lagret genom att klicka på "Duplicera lager" från menyn "Layer". Välj "Duplicera lager." Klicka på "OK."

4 Tryck på "Shift + Ctrl + U" på tangentbordet för att ta bort färgen från dubblett.

5 Tryck på "Alt + Ctrl + 2" för att ladda pixlar enligt lyskraft. Tryck sedan på "Shift + Ctrl + I" för att vända detta val.

6 Klicka på "Ange förgrundsfärg" verktyg i verktygslådan. Ändra det till svart med hjälp av färgpaletten. Klicka på "OK."

7 Tryck på "Alt + Delete" för att ändra den valda bildpunkter till svart.

8 Klicka på menyn "Filter". Välj "konstnärliga" och klicka sedan på "Poster kanter." Ändra alla inställningar till 1. Klicka sedan på "OK".

9 Ställ in opaciteten för detta skikt till 40 procent genom att klicka på "opaciteten" inställning i panelen Lager.

10 Välj "Bakgrund" lager på panelen Lager.

11 Klicka på menyn "Filter", välj "Artistic" och klicka sedan på "Cutout". Ställ in "Antal nivåer" till 8 "Edge Enkelhet" till 0, och "Edge Fidelity" till tre.

12 Klicka på menyn "Layer" och välj "Duplicera lager." Klicka på "OK."

13 Klicka på menyn "Layer". Välj "Layer Style". Klicka på "Blandningsalternativ." Ändra "Blandningsläge" till "Soft Light" i rullgardinsmenyn.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com