Hur man ställer in ett POP3 e-postkonto på Outlook

April 14

Hur man ställer in ett POP3 e-postkonto på Outlook


Microsoft Outlook är den personlig informationshantering ansökan levereras med Microsoft Office Suite. Outlook kan hantera e-post samt kalender, nyhetsgrupper och syndikerade nyhetsflöden. Outlook kan hantera de flesta populära e-protokoll inklusive Post Office Protocol 3 (POP3) som tillåter användare att hämta e-post från deras Internet Service Provider (ISP) server, som skall läsas och arkiveras lokalt via Outlook.

Instruktioner

1 Gå till E-postkonton alternativ genom att öppna Outlook och gå till "File" - "Info" och klicka på "Kontoinställningar". Detta tar dig till ett fönster där du kan välja olika delar av Outlook för att konfigurera. Välj "E-post" -fliken och välj "Nytt" och sedan "e-postkonto" och "Nästa" för att börja konfigurera din e-postkonto.

2 Välj att ange dina uppgifter automatiskt. Om du väljer det här alternativet, kommer Outlook att försöka fylla i dina kontouppgifter baserat på din e-postadress. Detta är ett bra alternativ att använda om du är osäker på din exakta serverinställningar. Ange ditt namn, fullständig e-postadress och lösenord i rätt fält. När du är klar klickar du på "Finish" och "Close" för att avsluta kontokonfiguration.

3 Välj att ange informationen manuellt. Om du väljer det här alternativet, kommer Outlook att du kan ange alla dina kontouppgifter själv. Detta är ett bra alternativ att välja om du har all din kontoinformation eller om du vet att din Internetleverantör använder en icke-standard port för sin POP3-åtkomst. Ange ditt namn och e-postadress i fälten och välj "POP3" i Kontotyp rutan. Ange POP3-serverinformation i "Inkommande server" -fältet och SMTP-servern informationen i "Utgående server" -fältet. Ange ditt användarnamn och lösenord i "Inloggningsinformation" område.

4 Välj knappen "Testa kontoinställningar" för att testa att din kontoinformation har angetts korrekt. När detta har bekräftats, klicka på "Nästa" och "Slutför" för att avsluta konfigurationsläget.

Tips

  • Beroende på din Internet Service Providers (ISP), inkommande (POP3) och utgående (SMTP) servrar kan vara annorlunda. Kontrollera med din operatör för mer information om deras e-postserver inställningar.
  • Den automatiska konfigurationen dialog i Outlook kanske inte alltid kunna korrekt konfigurera din POP3 e-postadress. Om Outlook har problem automatiskt konfigurerar POP3 informationen från din e-postadress kan du försöka ange informationen manuellt.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2019 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com