Hur man använder Skype för att se Broadcast Video

September 20

Hur man använder Skype för att se Broadcast Video


Skype är ett gratis program som tillåter användare att tala med varandra med hjälp av en webbkamera. Allt som behövs för att köra Skype är en Internet-anslutning och en webbkamera. Som sådan kan man använda Skype för att titta på videoklipp som sänds på platser runt om i världen som de normalt inte har tillgång till. Allt som behövs är en vän med Skype som inte tänka inför sin webbkamera mot sin egen tv.

Instruktioner

1 Ladda ner Skype. Gå till Skype.com (se Resurser) och tryck på knappen för att "Skaffa Skype." Hämta .exe-filen och kör programmet på datorn. När programmet har slutfört installationen, öppna och köra programmet. Under installationsprocessen kommer Skype köra ett test för att se till att webbkameran är i drift.

2 Lägg din vän som kommer att sända video till dig att din lista över "kontakter". För att göra detta, skriv in hans namn (antingen riktiga namn eller Skype pseudonym) i sökrutan och tryck på "Enter". Din väns namn kommer att läggas till din kontaktlista. Klicka på din väns namn och tryck på knappen för att "Call."

3 Förklara för din vän som du vill använda Skype för att se en viss video som sänds i sin region. Har din vän sikta sin webbkamera mot sin TV som sänder video du vill se. Du kommer att kunna låta din vän veta om det är uppenbart genom att tala i datorns mikrofon. Se till att ljudnivåer är korrekta, så att du kan höra ljudet av sändningen.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com