Vad är en San Drive?

May 15

Vad är en San Drive?


Ett storage area network (SAN) är en samling av lagringsenheter och programvara som hanterar dem. Typiskt inkluderar dessa diskar och nätverken kallas ofta SAN enheter (från hårddiskar). SAN-enheter är typiskt ansluten till en server.

Fungera

Stora databaser kräver en stor mängd hårdvara för lagring. Det är också viktigt att data i databasen vara omedelbart tillgängliga och kan ändras. Detta innebär ofta att bearbeta flera serviceärenden samtidigt. Dessa databaser, och programvara för att driva dem, samlas ihop till en SAN.

Funktioner

En SAN är ett fristående system som är isolerad från servrar eller annan utrustning. Detta gör säkerhet enklare och även tillåter parallella serviceärenden utan att störa andra delar av systemet. En begäran kan göras, och systemet kan fortsätta, utan att vänta på ett svar.

effekter

SAN används för webbplatser som kräver täta sökning i en databas som måste förvaras säkert. Förmågan hos dessa system för att arbeta separat från annan hårdvara både förenklar och snabbar upp kundbearbetning.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2023 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com