Internetsäkerhet Lagar

July 8

Internetsäkerhet Lagar


Sedan 1996 har American Civil Liberties Union kämpat mot de flesta Internetsäkerhet Lagar ringer dem okonstitutionellt. I flera fall håller högsta domstolen. Men under de senaste åren har flera nya federala och statliga Internet specifika lagar, som kan ge juridisk, har försvar mot cyberbrottslingar, cyber pedofiler, Cyber-mobbare, och online identitetstjuvar, bli lag. Även om lagarna är ett bra försvar, är den verkliga försvaret personer som tar proaktiva åtgärder för att utbilda sig om Internetsäkerhet.

Historia Federal Internetsäkerhet Lagar

Internetsäkerhet Lagar


År 1996 passerade kongressen och presidenten undertecknade in i lag den första Internetsäkerhet lag "The Communications Decency Act." År 1997 fann Högsta domstolen lagen grundlagsstridig. Under 1998 genomfördes en andra lag som antogs, "The Child Online Protection Act", var detta lag också utmanas och 2004 konstaterades strida mot konstitutionen. År 2000 passerade kongressen "Barnens Internet Protection Act" som trots utmanas som strider mot grundlagen, har passerat Högsta domstolen granskning som en giltig lag. Under 2008 "skydda våra barn Act" undertecknades in i lag av president Bush, som är den starkaste lag hittills.

Historia av statliga säkerhetslagar

Statliga lagar är något nytt, och det mesta täcka Cyberbullying och cyberstalking aktiviteter. Det finns 19 tillstånd med någon typ av Internetsäkerhet lag som skapats för att skydda sina invånare mot cyberbrottsliga aktiviteter. Det bör noteras att varje stat har lagar i kraft för att skydda människor mot alla någon typ av övergrepp. Angreppet kan komma från ett fysiskt angrepp eller verbal attack via trådlösa kommunikationsapparater, e-post, text eller Internet.

Den skyddar våra barn Act

Internetsäkerhet Lagar


Denna nya Internetsäkerhet lagen fokuserade på att skydda barn från bara varje typ eller utnyttjande på Internet. Navet i den nya lagen kräver att justitiekanslern att leda kampen genom att skapa en nationell arbetsgrupp nivå att fokusera på att skydda barn. Denna lag omfattar både online utnyttjande av barn, och offline exploatering. Under de senaste åren, har exploateringen igång på nätet, och sedan har flyttat till offline fysisk exploatering av barn och vuxna.

I avvaktan på federal lagstiftning

Internetsäkerhet Lagar


Den för närvarande inte finns ett nytt lagförslag som arbetar sig igenom kongressens processen. När passerat, denna nya lagförslag, kommer att ge full finansiering till brottsbekämpning på både statliga och federala nivå för att bekämpa kampen mot cyberbrottslingar. Den bästa delen av denna nya lagförslaget är det avsnitt som kommer att ge stöd till offren för topp juridiskt biträde. Just nu kommunala Advokatbyrå etablera sig begränsade medel. Denna nya lagförslag kommer att ge full finansiering för skydd.

Internet Säkerhetstips

Internetsäkerhet Lagar


Vuxna samt tonåringar och barn måste vidta försiktighetsåtgärder när de surfar på Internet. Ge inte ut personlig information som semester gånger, där du för närvarande befinner, och när du inte kommer att vara hemma. När du besöker sociala nätverk samhällen, vara mycket försiktig med vem du acceptera som en vän, och vilken bild du placerar i din profil. Du måste förstå att allt på internet är där för evigt. Sidor och profiler arkiveras någonstans.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2023 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com