Hur att dölja och följa en kolumn på Tumblr

September 29

Hur att dölja och följa en kolumn på Tumblr


Känd för sin gemenskap av visuella bloggare och sociala nätverksfunktioner, är Tumblr inte lika användbar för medlemmar som inte kan utnyttja dessa funktioner. Bloggare kan dela skrivande, bilder, låtar, videor och länkar på Tumblr. Förutom att mikroblogg eget material, kan Tumblr användare följa andra bloggar de vill hänga med jämna mellanrum, oavsett om personliga eller affärsintressen. De kan också välja att blockera bloggar de vill behålla från att visas på deras instrumentpanelen.

Instruktioner

1 Logga in på Tumblr och lokalisera den gröna knappen i den högra kolumnen i översikten sida som säger: "Efter" x antal "personer". Under denna knapp, klicka på "Lägg till och ta bort."

2 Välj en av följande flikar: "Spotlight", för ett urval av populära bloggar som visas av Tumblr, "Personer som du vet," för att söka efter tumblelogs författade av dina e-postkontakter; eller "Efter" X antal "personer" för att hantera alla bloggar du för närvarande följer.

3 Välj bloggar som du vill följa från listan över tillgängliga alternativ. I "Spotlight" -fliken, lägga till en eller flera tumblelogs till läslistan genom att föra musen över den markerade bloggen grafiska och klicka på "Följ". I "Personer som du känner" -fliken, klicka på knappen "Följ" bredvid varje kontakts tumblelog.

4 Återgå till översikten huvudsida och söka efter ytterligare tumblelogs genom att klicka på "Explore Tumblr" som också finns i högerspalten. Bläddra per kategori och besöka enskilda tumblelogs. Varje Tumblr blogg har en "Följ" -knappen i det översta, högra hörnet på sidan. Klicka för att lägga till varje blogg till din följa listan.

5 Hantera din följa listan genom att återgå till instrumentpanelen och välja "Lägg till och ta bort" och "Efter" x antal "personer" -fliken. Sök efter ytterligare tumblelogs på den här fliken med kända Tumblr URL, användarnamn eller e-postadresser. Block tumblelogs genom att klicka på "Sluta följa" -knappen bredvid varje notering.

Tips

  • Sluta följa en tumblelog kommer att förhindra att bloggägarens inlägg, anteckningar och meddelanden visas i instrumentpanelen.
  • Blockering, eller sluta följa, kommer en annan tumblelog inte hindra att tumbelog ägare från att se dina offentliga inlägg.
  • Klicka på "Sluta följa" på en tumblelog kommer inte meddela bloggens ägare.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com