Hur man tar bort Welcome_Bg.jpg i Zen Cart

January 8

Zen Cart är Welcome_Bg.jpg är undanstoppad i en bildmapp så att den visas på hemsidan som standard. Ta bort filen från designen men hålla ändringen ren. Redigera Zen Cart s CSS kan du ersätta Welcome_Bg.jpg fil med en mer passande egen design så att formatmallen inte referera till en fil som saknas från din server. Om du omkonstruktion en Zen Cart mall, ta bort filen genom formatmallen håller ditt arbete professionellt och snyggt.

Instruktioner

1 Anpassa och utforma en ersättare för standard Welcome_bg.jpg filen om du har ännu att göra det. Använd någon bildredigeringsprogram som låter dig spara filer i JPG-format och spara den anpassade filen genom något namn.

2 Använd din favorit FTP-program tillsammans med din server specifika inloggningsuppgifter för att få tillgång Zen Cart katalog. Sedan bläddra till "Bilder" katalogen.

3 Ladda upp din ersättning för Welcome_Bg.jpg filen i "bilder" katalogen.

4 Ladda ner Zen Cart är stylesheet.css från servern. Hitta mallens formatmall inom "innefattar" och "Mallar" mappar.

5 Öppna stylesheet.css fil med någon tillförlitlig textredigerare. Du kan använda Microsofts Anteckningar eller din favorit texteditor.

6 Rulla ner till botten av formatmallen och leta efter ".welcome" stil kommandon. Ändra filnamn "welcome_bg.jpg" till namnet på den anpassade filen.

7 Spara formatmallsfil genom sitt ursprungliga namn, stylesheet.css, och ladda upp ändrade formatmallen i den ursprungliga mappen på din server. Klicka på "OK" när ditt FTP-program frågar om du vill ersätta den gamla filen med den nya.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com