Hur man laddar ner video Film

October 23

Det snabbaste sättet att visa och dela videofilmer är via Internet. Tack vare modern teknik, nedladdning och uppladdning videofilmer till en webbplats har aldrig varit enklare.

Instruktioner

1 Titta på din video och ta del av vilken film du vill hämta / ladda upp.

2 Anslut kameran till din bärbara dator eller dator med FireWire-kabeln som medföljer den. Den ena änden av kabeln ska ansluta till kameran, medan den andra ska ansluta till datorn. Kameran bruksanvisning ska visa dig hur man gör detta.

3 Överför videofiler från kameran till datorn. Detta kan ske antingen genom program som redan medföljer kameran eller manuellt. För att överföra filer manuellt, klicka på Den här datorn (för PC-användare) eller Finder (för Mac-användare), dubbelklicka på kameraikonen och välja de videofiler som du vill överföra. De kommer vanligtvis har filnamn som slutar i .mov, .avi eller .wmv. Kopiera dessa filer till en ny mapp på skrivbordet.

4 För att sätta alla dessa olika videofiler tillsammans för att göra en film, använda redigeringsprogram som Windows Movie Maker eller iMovie (för Mac). Om du använder en Flip kamera, har en egen inbyggd programvara som kan hjälpa dig att pussla dina klipp tillsammans.

5 Exportera filmen till skrivbordet mapp. Se till att det är rätt filtyp och spara den därefter.

6 Ladda upp din videofil på nätet (tillval). Du kan göra detta genom video-sharing webbplatser som YouTube.com och Vimeo.com. Dessa områden kommer också att ge dig HTML-kod som gör att du kan bädda in video till din personliga hemsida.

Tips

  • Kontrollera att materialet du publicerar är ditt eget arbete och att du har tillåtelse att publicera den från de människor som finns med i den. Dessutom är det olagligt att använda upphovsrättsskyddad musik i dina videoklipp utan tillstånd från alla upphovsrättsinnehavare.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com