Varför är Windows Explorer körs i bakgrunden?

November 21

Varför är Windows Explorer körs i bakgrunden?


Operativsystemet Windows har utnyttjat Windows Explorer som sin filnavigering ansökan sedan lanseringen av Windows 95. Det är en viktig del av operativsystemet och körs hela tiden.

Identifiering

Windows-användare kan öppna Aktivitetshanteraren och klicka på fliken Processer för att visa att Windows Explorer körs. Den visas på listan som "explorer.exe." Öppna Aktivitetshanteraren genom att högerklicka på aktivitetsfältet och välja "Task Manager" eller trycka på "Ctrl" + "Alt" + "Delete" samtidigt.

Fungera

Windows Explorer kan du navigera mellan de olika enheterna i systemet och visa mappar och filer varje enhet innehåller. Explorer ger ett lättanvänt grafiskt gränssnitt och förenklar användningen av Windows operativsystem för personer med begränsade tekniska kunskaper.

överväganden

Windows Explorer och Internet Explorer erbjuder en liknande upplevelse för användare som bläddrar sina datorer eller Internet, respektive. Om användarens standardwebbläsare är Internet Explorer och hon skriver en URL i Explorers adressfältet kommer IE lansera hemsidan; men de är inte samma program.

Varning

Om du stänger av Windows Explorer eller det upplever ett fel, några grundläggande funktioner - inklusive möjligheten att öppna mappar eller visa aktivitetsfältet - kommer att upphöra att fungera. Du kan öppna explorer.exe från Aktivitetshanteraren. Tryck på "Ctrl + Alt + Delete" för att öppna Aktivitetshanteraren, klicka på "Ny aktivitet" i Arkiv-menyn och skriv "explorer.exe" i rutan.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com