Hur man använder en sparad bild för en skärmsläckare

May 5

Hur man använder en sparad bild för en skärmsläckare


En skärmsläckare är en rörlig grafik eller bild som visas på en bildskärm efter en dator har varit inaktiv under en viss tid. Detta förhindrar att bildskärmen blir skadad på grund av att visa en statisk bild för länge. Alla bilder som du har sparat på datorn kan användas som en del av datorns skärmsläckare. Du kan skapa ett bildspel med din favorit sparade bilder och ställa in detta för att visa att skydda bildskärmen när datorn blir ledig.

Instruktioner

1 Kopiera alla sparade bilder till samma dator mapp. Detta kommer att göra det enklare att inkludera sparade bilder i skärmsläckare. Du behöver åtminstone två bilder i mappen, men du kan lägga till så många som du vill.

2 Högerklicka på datorns skrivbord, klicka sedan på "Anpassa" i rullgardinsmenyn.

3 Klicka på "Skärmsläckare" alternativet, välj sedan "Bilder" från rullgardinsmenyn.

4 Klicka på "Inställningar" för att öppna skärmsläckaren konfigurationsfönstret. Detta gör det möjligt att anpassa din skärmsläckare inställningar.

5 Klicka på "Bläddra" -knappen för att bläddra datorn för den mapp som innehåller sparade bilder.

6 Klicka på mappen en gång för att markera det och klicka sedan på "OK" för att välja det.

7 Klicka på rullgardinsmenyn för att anpassa hastigheten på bildspel och placera en kontroll i rutan bredvid "Blanda bilder" så att dina bilder ska visas i slumpmässig ordning varje gång.

8 Tryck på "Spara" för att skapa din skärmsläckare.

9 Klicka på "Preview" för att se ett urval av din skärmsläckare. Vicka musen när som helst för att stoppa förhandsgranskningen.

10 Skriv in ett antal minuter i "Wait" textrutan. Detta styr hur många minuter datorn måste vara inaktiv innan skärmsläckaren startar.

11 Klicka på "OK" för att spara alla dina inställningar. Dina sparade bilder blir nu en skärmsläckare bildspel för datorn.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com