Hur man använder en dator som en bildskärm till en Mac

September 2

Hur man använder en dator som en bildskärm till en Mac


När du använder en Mac-dator, kan du använda en andra bildskärm. Detta är vanligtvis används när man kör en MacBook laptop och du vill ha en större skärm för att visa ditt arbete eller köra dina videospel. Mac-skärmar är vanligtvis dyrare än en vanlig datorskärm, så att du kan välja att ansluta Mac-dator till en PC-baserad datorskärmen.

Instruktioner

1 Se om du har en VGA eller DVI-anslutning porten på din Mac. Det är där du ansluter datorn till en bildskärm. En VGA-anslutning port har tre rader med stiftanslutningar och är ungefär en tum lång, medan en DVI-anslutning har fyrkantiga kontakter med korsformad port åt sidan. Titta på bildskärmen för att se till att den har samma anslutningsport.

2 Anslut antingen DVI eller VGA-kabel till lämplig port på Mac-dator, sätt den andra änden av kabeln till DVI eller VGA-port på baksidan av bildskärmen.

3 Slå på bildskärmen och du bör se Mac-dator på skärmen. Om inte, välj "Systeminställningar" på aktivitetsfältet, klicka på "Ordna" och välj vad övervakar du vill visa på vänster eller höger. Detta innebär att om du väljer Mac övervaka vänsterläge och PC-skärm som höger kan du flytta musen från vänster till höger och den rör sig automatiskt på den andra skärmen. Detta ger i huvudsak du dubbelt så visningsområdet utan att köpa en större skärm.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com