Hur man installerar en Netgear DSL-modem

April 3

Om du vill spara pengar på din månatliga Internet faktura, köpa din egen DSL-modem. Typiskt en Internetleverantör tar ut en liten månadsavgift för modemet, och efter några års användning av Internet kan du enkelt betala ett par hundra dollar bara för att använda enheten. Upphakning en Netgear DSL-modem till datorn tar bara en liten stund och kan göras utan hjälp av en Internet-tekniker.

Instruktioner

1 Anslut Ethernet-kabeln till Internet-porten på din vägg. Om du inte har Internet portar installerade i ditt hem, ansluta en telefonlinje adapter till ett telefonuttag. Adaptern gör telefonlinjen bredare så Ethernet-kablar kan ansluta till den. Detta blockerar inte telefonen ur bruk.

2 Anslut den andra änden av Ethernet-kabeln till Internet-porten på baksidan av Netgear DSL-modem.

3 Anslut Netgear DSL-modem till en lokal strömkälla. Stickkontakten sätter in modemet via en liten port på baksidan av modemet.

4 Sätt i en andra Ethernet-kabel till en av de numrerade portarna på baksidan av modemet. Kör kabeln till datorn och anslut den till Ethernet-porten på datorn.

5 Titta på den bakre änden av DSL-modem för en HTTP: adress. Skriv detta i din webbläsarens sökfältet. DSL-modemet menyn Netgear visas på skärmen.

6 Välj hur många datorer är att använda modem, om du använder den med andra DSL-modem och ange ett lösenord (standard användarnamn och lösenord är "admin"). Klicka på "OK" för att inleda de ändringar du har gjort i menyn. Nu kan du använda din Netgear DSL-modem för att ansluta till Internet.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com