Hur man skapar flera e-postkonton

March 13

Det finns olika anledningar till varför du kan behöva för att skapa flera e-postkonton. Du kanske behöver ett personligt konto och ett företagskonto. Du kanske vill använda ett e-postkonto för lek och spel, medan en annan är enbart för korrespondens mellan dig och din familj och vänner. Vissa människor använder extra e-postkonton att dirigera skräppost och vidarebefordra meddelanden från olika källor till en adress. På grund av alla de gratis e-postkonto tjänster på nätet, är det mycket enkelt att skapa flera olika e-postkonton för att tjäna dina behov.

Instruktioner

1 Räkna ut din vanliga e-postprofil så att du kan bara använda samma information för varje konto. Du kommer att bli tillfrågad om ett användarnamn, namn, lösenord, plats, födelsedatum och kön. Vissa tjänster kommer att be om ytterligare information, till exempel dina inställningar och information som du vill bli uppdaterad om (såsom affärsnyheter, teknik, hem förbättring och andra).

2 Börja med att registrera dig för ett Yahoo e-postkonto, eftersom detta är en av de mest populära och lättanvända tjänster. Om önskat användarnamn inte accepteras, kan du antingen välja från listan över föreslagna alternativ eller skapa en ny. Ange två säkerhetsfrågor och svar och den erforderliga säkerhetskoden för att öppna kontot. Ta del av din kontoinformation för framtida bruk.

3 Upprepa processen för envar av övriga tjänster på din lista, som kan omfatta Hotmail.com, Excite.com, Gmail.com eller AOL post. Du kan också bara skapa ytterligare e-postadresser med olika användarnamn i samma webbaserade e-postsystem, så att du kan ha en rad e-postadress under samma server (till exempel, user1 @ yahoo, användare2 @ yahoo, användare3 @ yahoo ).

Tips

  • När du registrerar dig hos en Internetleverantör eller ett webbhotell, får du ett visst antal e-postadresser som går med kontot. Helt enkelt logga in på ditt konto med hjälp av uppgifterna som ges av din värd och klicka på "Hantera e-postkonton", "Skapa e-postkonton" eller liknande. Som i fallet med en gratis webbaserat konto, kommer du att bli tillfrågad om ett unikt användarnamn och lösenord för att skapa den nya address.Yahoo! ger dig en möjlighet att lägga till en extra gratis e-post till "yahoo.com" e-postadress konto. Välj helt enkelt "Mail Options" och klicka på "Konton" för att lägga till en extra post address.You behöver inte ange ditt riktiga uppgifter att registrera sig för e-postkonton. I själva verket är att avskräckt beror på utbredningen av online säkerhetsfrågor.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com