Hur kan vi minska Foto Minnesstorlek

May 20

Hur kan vi minska Foto Minnesstorlek


Du kan ha en vacker bild som lagras på din dator, men dela den med andra via e-post skulle vara svårt på grund av sin minnesstorleken. De flesta e-postklienter begränsa storleken på den fil som du kan fästa, och hosting stora bilder på din blogg eller hemsida kan orsaka extrema förseningar som bandbredd äts upp. Du kan minska minnesstorleken på fotot med liten ansträngning och du kommer inte att minska kvaliteten på ditt foto.

Instruktioner

1 Öppna fotoredigerare. Nästan varenda fotoredigerare har förmågan att reducera minnesstorleken på fotot. Den du väljer är helt upp till dig. Datorn troligen kommer med en fotoredigerare redan installerat, så du behöver inte gå igenom besväret att ladda ner en ny.

2 Ladda upp ditt foto till ditt redigeringsprogram. Detta är det första steget för att påbörja någon redigering. Det kommer sannolikt att bli en länk på startskärmen på din redigeringsprogram som du kan klicka på för att söka efter det foto som du vill ladda upp. När du hittar det, dubbelklicka på den och det kommer att importera in din programvara. Nu kan du minska den minnesstorlek.

3 Klicka på "bildstorlek" och du kommer att se en meny med alternativ. Du kan minska storleken på dig foto till en viss mängd pixlar, eller minska med hjälp av en procentsats, såsom 50 procent av den ursprungliga bildens storlek. Bara minska det några pixlar kan minska filstorleken dramatiskt.

4 Klicka på "bildkvalitet" i editorn och se till att din bild inte lagras vid en högre kvalitet än nödvändigt. Om du planerar att skriva ut bilden, som har en högre bildkvalitet ökar bara storleken på fotot.

5 Spara ditt foto och stänga av ditt program. Om ditt program har en "minska filstorleken" -funktionen, se till att klicka på det också att minska fotominnesstorlek ännu mer.

Tips

  • Om du behöver minska filstorleken på din bild ännu mer, kan du ladda ner en fil kompressor och köra filen genom det, kan detta vara mer tråkiga än nödvändigt, och kan inte minska filstorleken en hel del, beroende på vilket program du använder . Ju bättre program kommer sannolikt att kosta mer.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com