Hur man redigerar Windows Boot Manager i Vista

July 12

Hur man redigerar Windows Boot Manager i Vista


Startsekvensen i operativsystemet Windows Vista är den uppsättning av inledande instruktioner som datorn använder när den först slås på. En användare kan aldrig ha ett behov av att ändra startsekvensen. Men om behov skulle uppstå, ändra instruktionerna start är Windows Vista är en enkel process med det inbyggda starthanteringsverktyget.

Instruktioner

1 Klicka på ikonen "Starta" i det nedre vänstra hörnet av skärmen.

2 Skriv "msconfig" i sökrutan och klicka sedan på programmet med det namnet när det visas i sökresultaten. Detta kommer att öppna "Systemkonfiguration" rutan.

3 Klicka på "Boot" -fliken i "Systemkonfiguration" rutan. Detta kommer att visa alternativen i starthanterare för att redigera din startsekvensen.

4 Välj de alternativ som är av intresse för dig. Till exempel kan du välja en "Säker start", som öppnar minimalt antal operationer som behövs för att datorn ska fungera. Du kan också välja "Gör alla inställningar boot permanent" alternativ om du vill att dina ändringar vara permanent standard varje gång datorn startar.

5 Klicka på "Avancerade alternativ" om du är en erfaren användare och vill ändra avancerade inställningar start såsom överföringshastighet eller felsökning alternativ.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com