Hur konvertera en seriell joysticken USB

July 9

De flesta datorer inte längre komma med serieportar; I stället kommer de med hög överföringshastighet portar kallas USB 2.0. USB-portar kan du ansluta flera enheter till datorn, till exempel bärbara hårddiskar, digitalkameror och ljud- och videoutrustning.
Om din joystick har en seriell port och du kan inte verkar för att ansluta den till en nyare dator för att spela dina spel, nu kan du, med en enkel USB-till-serie joystick kabel. Denna enhet kommer att hjälpa dig hålla hög hastighet dataöverföringar när du spelar.

Instruktioner

1 Köp en USB-till-seriell kabel för joystick (se länk i Resources).

2 Anslut USB-änden av kabeln ordentligt i en ledig USB-port på datorn.

3 Gå med i den andra änden av USB-till-seriekabel till den seriella kabeln på din joystick. Fästa gångjärnen för att dra åt de förbundna kablarna.

4 Slå på enheten. En Windows-dator kommer att upptäcka det genom att visa meddelandet "Windows har upptäckt en ny hårdvara." Om du har en installationsskiva för joysticken, placera den i CD-ROM-enheten och installera drivrutinerna.
Vissa styrspakar inte använda en installationsskivan eftersom drivrutinerna installeras automatiskt när styrspaken är inkopplad.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2023 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com