Hur får man filmer att spela igenom S-video på Windows Vista Ultimate

August 8

Många bärbara datorer som kör Windows Vista Ultimate innehåller flera videoutgångar, bland annat VGA, HDMI och S-video. Dessa uttag kan du ansluta ytterligare visningskällor till din bärbara dator för både dubbla bildskärmar och speglade bildskärm vy. För att titta på en film från datorn på en standard definition TV måste du ansluta datorn till tv: n med en S-videokabel. När tv är ansluten, kan TV fungerar på samma sätt som en bildskärm och program och fönster dras till TV-skärmen.

Instruktioner

1 Anslut S-videokabeln i S-videoingång på TV: n.

2 Slå på TV: n och ställ in den på S-videoingång genom att trycka på "Input" knappen på TV fjärrkontrollen eller på TV själv.

3 Anslut den andra änden av S-videokabeln i S-videoutgången på datorn.

4 Högerklicka på skrivbordet och klicka på "Anpassa." Klicka på "Bildskärmsinställningar" från Anpassa fönstret för att visa fönstret Bildskärmsinställningar.

5 Klicka på fliken som heter "Inställningar" från fönstret Bildskärmsinställningar.

6 Högerklicka på rutan "2" och välj "Bifogat" från högerklicksmenyn för att automatiskt upptäcka displayen. Klicka på "Apply" för att verkställa inställningarna och aktivera S-videoutgång. Både tv och datorskärm flimrar och sedan utökat skrivbord display kommer att synas på TV: n.

7 Öppna filmfil som du vill titta på TV genom att dubbelklicka på filen.

8 Dra fönstret från datorskärmen till TV genom att dra den åt höger.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com