Vad gör du om AIM är hackat

May 12

Även om du få tillgång till ett AOL Instant Messenger-konto med hjälp av en skärm och lösenord du väljer - Information förmodligen bara du vet - det är ändå möjligt att någon kan få tillgång till denna information och hacka din AIM-konto. Försök att få åtkomst till ett hackat konto och vidta åtgärder för att förhindra att kontot från att hacka i framtiden.

Tecknar AIM-konto har blivit hackad

Den primära signera AIM-konto har blivit hackad är att du inte kan logga in på kontot, även om någon kan ibland hacka in på kontot utan att logga ut dig från det. Om du loggar in på ditt konto, till exempel, och har arga eller berörda meddelanden från kompisar som har fått kränkande eller motbjudande meddelanden från kontot, kan ditt konto har hackats. Dessutom kan din AIM profilinformation har ändrats.

Att återfå tillgång till ditt konto

Om du blir utestängd från ditt konto, kan det vara möjligt att få åtkomst till ditt konto om du agera snabbt. För att komma igång, klicka på "Glömt lösenord" -länken på AIM logga in skärmen och svara på säkerhetsfrågor som du har angett. Om du inte känner igen de frågor som dyker upp, har den person som hackat kontot ändrat dem.

Säkra Andra konton

Om ditt AIM-konto använder samma lösenord som andra konton, såsom de för e-post och sociala nätverk, logga in på alla dina andra konton och ändra sina lösenord till något som skiljer sig från det ursprungliga lösenordet som möjligt. Dessutom väljer säkerhetsfrågor vars svar är omöjligt att gissa, även för personer som känner dig väl.

anmälande Buddies

Oavsett den slutliga effekten av ditt konto har blivit hackad, är det viktigt att meddela kompisar att kontot tillfälligt äventyras, som inte bara bidrar till att förklara alla meddelanden som du själv inte skickar från ditt konto, men också påminner vänner och familjer att vara vaksamma potentiella kompromisser till säkerheten i sina konton. Förutom meddelanden du skickar ut via MSN, skicka meddelanden till sociala nätverk som Facebook och Twitter för att skicka anmälan för dataintrång till flera vänner på samma gång.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com