Hur man skapar en IMDb konto

February 17

Internet Movie Database (IMDb) är platsen att ta reda på allt du vill veta om tv och filmer. IMDb har kompletta gjutna och produktionslistor, samt trailers för kommande filmer. För att komma ur den IMDb webbplats mer, registrera dig för ett gratis konto.

Instruktioner

1 Börja på IMDb hemsida. Därifrån lokalisera "Registrera" -ikonen och klicka på den. Detta skickar dig till en grundläggande registreringssida.

2 Ge din e-postadress och välja ett lösenord. IMDb kräver också att du ger ditt födelsedatum, postnummer, ursprungsland och kön.

3 Klicka på registreringslänken skickas till din e-post. IMDb skickar en bekräftelse via e-post till den adress du uppger. När du klickar eller klistra in länken i din webbläsare, blir du en registrerad medlem av webbplatsen.

4 Gå med i diskussionsgrupper. När du är medlem kan du diskutera dina favorit tv-program och filmer med andra medlemmar av webbplatsen. Du kan även betygsätta filmer och program på en 10 stjärngraderingssystemet.

5 Skapa en favoritlista. Du kan spara alla dina favorit filmer och program för att spåra någon ny information släpps om dem.

Tips

  • När du skapar ett IMDb konto, kan du också spåra visa tider på din lokala biograf.
  • Du har också möjlighet att registrera dig för ett IMDb Pro-konto. Denna tjänst är avsedd för personer i underhållningsbranschen och ger medlemmar med kontaktannonser, nöjesnyheter och box office resultat. Det finns en månatlig avgift för denna tjänst.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com