Hur man bränner DVD-filmer Snabb

February 21

Hur man bränner DVD-filmer Snabb


DVD-bränning är den process genom vilken en laser fokuserar sitt ljus med tillräckligt intensitet för att smälta plast spår i undersidan av en skrivbar DVD-skiva. Högkvalitativ media måste användas för att medge denna process att flytta så fort som möjligt. Förmågan att snabbt bränna en DVD-film kan vara en verklig tillgång, särskilt för dem som arbetar i snabba videoproduktionsmiljöer.

Instruktioner

Snabbt bränna DVD-film

1 Kontrollera hastighetsklass på din DVD-brännare. Denna information kan hittas på den dokumentation som medföljde enheten, eller genom att gå alternativet Enhetsinformation i din DVD-bränning. Från och med 2010, är ​​den snabbaste optiska skivenheten som du kan köpa en effekt på 24x - vilket innebär att enheten är 24 gånger snabbare än den ursprungliga brinnande hastighet av 1,32 megabyte per sekund (31.68MB per sekund.) Om enheten rankas lägre uppgradera till en snabbare enhet kommer att resultera i betydligt snabbare brännskador.

2 Kontrollera hastighetsklass av dina tomma DVD-skivor. Denna information kan hittas genom att kontrollera förpackningen att skivorna kom in. Om du har en 24x DVD-brännare, men skivorna du använder bara klassade för 8x hastighet, då brännaren bara bränna vid den lägre hastigheten. Högre kvalitet skivor tillåter högre hastigheter och vara mindre benägna att fel under bränningen.

3 Stäng av "Verifiera" -funktionen i din DVD-bränning. Denna funktion kommer att kontrollera innehållet i DVD mot filerna på din hårddisk. Om skivan klarar verifieringen, vet du att bränna lyckades. Detta tar tid att slutföra, dock så avmarkera "Kontrollera filer på skivan" alternativ under bränningen kommer att resultera i en snabbare brinntid.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com