Hur återställa raderade webbsidor

May 12

Hur återställa raderade webbsidor


Har du en webbsida du råkat ta bort och behöver för att få tillbaka den? Kanske du skapar en ny webbplats och vill gå tillbaka till din gamla webbplatsens sidor för att få några idéer för din nya. Oavsett anledning, har du en stor chans att få din webbsida tillbaka.

Instruktioner

Hur återställa raderade webbsidor

1 Samla all information som hänför sig till din webbplats, till exempel ditt domännamn, liksom informationen för administrativ kontaktperson som är över administrationen av webbplatsen.

2 Kontakta det företag som är värd för din webbplats. Förse den med ditt domännamn och administrativ kontaktinformation.

3 Informera företaget du tog bort en webbsida och vill återställa den raderade filen. De flesta webbhotell företag säkerhetskopiera alla sina webbsidor. Företaget kommer att kunna leta upp filen du tog bort på backupservern och återställa den i din fil katalog. Det är bäst att kontakta ditt webbhotell så snart som möjligt efter att ta bort webbsidan för att öka dina chanser att få sidan återställs.

4 Använd Internet Archive Wayback Machine för att leta upp borttagna webbsida om du inte vill gå igenom ditt webbhotell. Genom att gå till Internet Archive Wayback Machine, kan du skriva in domännamnet för din webbplats. Internet Archive Wayback Machine kommer då att dra upp alla webbsidor som har samband med webbplatsen, oavsett hur gamla de är. Detta är bra om du vill gå tillbaka och se en webbsida som har tagits bort många år eller månader sedan.

5 Klicka på sidan på din webbplats som du vill att återhämta sig via Internet Archive Wayback Machine. Klicka på "Visa" alternativet från menyraden i webbläsaren. Välj "Page Source" alternativ. Kopiera alla HTML-kodning i samband med borttagna webbsida från sidan källan.

6 Klistra in den kopierade HTML-koden från sidan källan i HTML-redaktör för din webbplats. Spara ditt arbete. Du bör nu kunna se din webbsida. Några av grafiken kanske inte vara på plats längre, men alla text aspekter av webbsidan bör fortfarande vara i takt. Du kommer att behöva ladda upp ny grafik.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com