Hur man löser PC Hängande

February 3

En dator som oväntat hänger vanligtvis körs med full kapacitet på grund av att antalet öppna program. Medan en snabb återstart löser tillfälligt problem, är den verkliga frågan antalet program som körs på skrivbordet aktivitetsfält eller i bakgrunden. Program använder minne för att utföra som förväntat, och har flera program öppna samtidigt kan leda till ett komplett system lock-up. Aktivitetshanteraren på Windows PC visar alla program och låter dig stänga särskilda program som är ett avlopp på datorns begränsat minne.

Instruktioner

1 Håll ned "Esc", "Shift" och "Ctrl" på tangentbordet för att starta Aktivitetshanteraren.

2 Klicka på fliken "Program" i Aktivitetshanteraren. Fliken applikationer listar program som körs som Internet Explorer, Windows Media Player och andra manuellt öppnade program. Leta upp program som visar "Svarar inte" i kolumnen Status i fönstret.

3 Klicka på svarar programmet, och klicka på "Avsluta aktivitet."

4 Klicka på "Processer" -fliken i Aktivitetshanteraren och klicka på "Memory" -kolumnen att ordna din processer lista från de som använder mest minne för dem som använder minst.

5 Klicka processen för att markera det och klicka på "Avsluta process" för att med våld stänga den. Klicka på "Avsluta process" i pop-up dialogrutan för att bekräfta åtgärden.

6 Klicka på "Performance" -fliken för att övervaka variationer i minnet och CPU-användning efter stängning varje process och program för att bestämma CPU och minnes hogging program eller processer. Klicka på den röda "X" för att stänga Aktivitetshanteraren.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com