Hur man räknar Ord i WordPad

October 17

Hur man räknar Ord i WordPad


Microsofts WordPad kommer förinstallerad på varje Windows-dator, och fungerar som en tveksam texteditor för grundläggande skrivuppgifter som kräver mer skiljetecken eller formatering än Anteckningar kan ge. Ett av särdragen WordPad saknar, är emellertid en riktig ordräknaren. Eftersom den här funktionen kan vara mycket användbar för skribenter av alla slag, måste du hitta ett alternativ så att du kan hålla räkningen på dina ord.

WordPad Alternatives

Det finns flera andra ordbehandlingsprogram som presenterar ord räkna. Dessa inkluderar Microsofts Word, Apaches OpenOffice.org Writer och Järte. Med något av dessa program kan du kopiera text från din WordPad-dokument, klistra in den på ett tomt dokument i programmet och kör ordet motverka verktyget. Medan OpenOffice.org och Järte är både gratis, kräver Word ett köp efter det inledande försöksperiod.

Online Word Räknare

Det finns också flera kostnadsfria online ord räknare som kan nås från vilken webbläsare som helst. WordCounterTool, Word Count Tool och Word Counter alla fungerar på samma grundläggande premiss: kopiera text från Wordpad och klistra in den i textfältet. Du kommer att presenteras med ordet räkna antingen så snart du klistra in texten i eller så snart du klickar på "Skicka".


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com