Hur köper jag en Amazon Kindle i Kanada?

September 28

Hur köper jag en Amazon Kindle i Kanada?


E-boksläsare är ett allt populärare sätt att njuta av litteratur. I enlighet med den globala trenden, Amazons läsplatta, Kindle, nu erbjuds internationellt. Kanadensare vill plocka upp e-läsaren behöver vänta längre.

Historia

Före den 19 oktober 2009 Kindles var otillgänglig utanför USA. De förblev tillgänglig i Kanada fram till november 2009, då Amazon började erbjuda dem det via dess internationella webbplats. AT & T tjänster Amazons Whispernet teknik för dessa internationella Kindles, ge användare tillgång till innehåll i länder runt om i världen.

utvecklingen

Kanadensare vill köpa Kindle måste göra det på Amazon internationella plats, snarare än Amazons kanadensiska hemsida. Kindle är också tillgänglig på andra återförsäljare.

detaljer

Du kan köpa Kindle med en kanadensisk kreditkort och skickar den till en kanadensisk adress. 3G trådlös åtkomst är fri, även om poolen av titlar tillgängliga är begränsat men växande, eftersom Amazon gör erbjudanden med utgivare om ett land för land. Dessutom, enligt en Amazon pressmeddelande "Kindle böcker, tidningar och tidskrifter för närvarande prissatta och säljs i amerikanska dollar", som kan medföra en premie vid köp med en kanadensisk valuta kreditkort.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2019 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com