Cox Webmail Felsökning

March 1

Cox Communications är ett företag som tillhandahåller TV, telefon och Internet-tjänster till mer än ett dussin delstater i USA som en del av sin Internetleverantör, erbjuder Cox kunder upp till 10 e-postadresser som kan hanteras via Cox WebMail portalen. Som med alla webbmailleverantör, kan Cox kunder ibland stöter på problem att hantera sina Webmail konton. Att veta hur man felsöker Cox WebMail kan hjälpa dig att lösa dessa problem.

Instruktioner

1 Kontrollera Internetanslutningen om du har problem med att komma åt Cox WebMail portal via webbläsaren.

2 Aktivera HTML Editor för att lägga till uttryckssymboler och länkar till dina Cox WebMail meddelanden eller ändra teckenfärg och storlek. Logga in på ditt Webmail konto och klicka på knappen "Inställningar". Klicka på länken "Inställningar" i fönstret Meddelandeinställningar. Markera kryssrutan bredvid "Som standard, skriva meddelanden med hjälp av grafiska editor"; klicka sedan på "OK" -knappen.

3 Låt HTML Editor upp till två minuter för att automatiskt installera Java-applet om du använder HTML Editor för första gången. När Java-applet är installerat, HTML-editorn laddas inom några sekunder. Om du får ett meddelande om att Java inte är installerat på datorn eller aktiverat i din webbläsare, klicka på länken som medföljer meddelandet tas till Java.com att ladda ner Java. Följ instruktionerna på Java.com att Installera eller aktivera Java.

4 Töm papperskorgen och spam mappar i Cox WebMail om du får en varning om att du är i fara att nå din 2GB lagringsutrymme kapacitet. Logga in på ditt Webmail konto och klicka på "Hantera mappar" under menyn Mitt konto. Klicka på "tom" bredvid papperskorgen eller skräppostmappen och klicka sedan på "OK" -knappen för att tömma mappen.

5 Uppdatera din tidszon om Cox Webmail visar en felaktig tidszon, vilken som standard är Eastern Standard Time. Logga in på ditt Webmail konto och klicka på knappen "Inställningar" högst upp på skärmen. Klicka på länken "Time Zone"; Välj sedan din tidszon från listan.

6 Blockera någon från att e-posta din Cox WebMail konto genom att lägga till dem i listan med blockerade. Logga in på ditt Webmail konto och klicka på e-postadressen till den person som du vill blockera. Markera kryssrutan bredvid den e-postadress; klicka sedan på "Block Sender" -knappen. Markera kryssrutan bredvid den e-postadress på nästa skärm; klicka sedan på "OK" och "Close" knapparna.

7 Aktivera en Cox WebMail konto som har låsts efter 90 dagar av inaktivitet. Klicka på länken "Internet" bredvid Mina tjänster, under fliken My Connection på Cox hemsida. Logga in på ditt Internet-verktyg konto och klicka på länken "E-post" i menyn Mitt konto. Klicka på "Aktivera" länken bredvid Webmail konto som har låsts för att aktivera det.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com