Installera om en volymkontroll enhet Utan Disk

July 31

Installera om en volymkontroll enhet Utan Disk


När du installerar Windows XP, volymkontrollen eller ljudtekniker ibland inte få installerat. Processen för installation av volymkontrollen är inte svårt, när du har filen. Problemet kommer från att ha en skadad version av filen. Om du har en Windows XP-CD, är enkel fastställande av skadade filen. Om du inte gör det, blir det lite mer utmanande, men med rätt kunskap kan du åstadkomma det.

Instruktioner

1 Klicka på \ "Start \" knappen och välj \ "Kör \" alternativet. Kopiera följande kommando i rutan som öppnas:

mmsys.cpl

2 Markera kryssrutan som säger \ "volymikonen i aktivitetsfältet, \" om kommandot fungerar korrekt. Om du får ett felmeddelande som säger Sndvol32.exe är skadat, vidare till steg 4.

3 Klicka på \ "OK \" -knappen och kontrollera aktivitetsfältet för att se till att volymikonen är där och volymkontroll fungerar.

4 Ladda ner sndvol32.exe programmet från en fildelnings webbplats som 4shared.com. Microsoft ger inte en officiell nedladdning för sndvol32.exe.

5 Spara och expandera den nedladdade filen till c: \ windows \ system32 \ mapp. Om du har filen där redan, frågar en pop-up-fönster om du vill skriva över det. Tryck på knappen som visar att du gör.

6 Upprepa steg 1 till 3 för att sätta på ljudikonen i aktivitetsfältet.

Tips

  • Om du har tillgång till en Windows-CD, är sndvol32.exe på det och du kan spara den till c: \\ windows \\ system32 \\ mapp direkt från cd-skivan, i stället för att hämta filen.
  • Minimixer är en fri klon av volymen i Windows och finns tillgänglig för nedladdning över CNET.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com