Hur Synkronisera Outlook 2007 mellan två datorer Använda Groove

April 23

Hur Synkronisera Outlook 2007 mellan två datorer Använda Groove


Synkronisera Outlook-programmet till flera datorer kan vara en förvirrande, men hjälpsamma uppgift. Om du använder två datorer i hemmet eller på kontoret, hjälper det om båda datorerna har samma information och får samma uppdateringar samtidigt. Du sparar tid och energi. Groove är en mapp synkroniseringsprogram för Windows Outlook-användare och ingår i Microsoft Office-paketet. Outlook är inte bara ett e-postprogram, men det är en kalender och en schemaläggare; det sparar användaren tid genom att synkronisera informationen på båda systemen.

Instruktioner

1 Säkerhetskopiera alla dina PST-filer. PST-filer är vad dina Outlook-filer sparas som på din hårddisk. Det är fördelaktigt att säkerhetskopiera alla dina uppgifter när du synkronisering Outlook på två datorer eftersom information kan gå förlorad.

2 Skapa en hem- eller kontorsnätverksanslutning. Nätverk är hur du delar filer mellan flera datorer. Större företag använder servrar för att se till att varje dator har tillgång till samma information. Du i princip göra samma sak, men i mycket mindre skala. Genom att klicka på Nätverksanslutningar i menyn "Start". Guiden Nätverksanslutning kommer att gå igenom steg för att länka dina datorer.

3 Kör Microsoft Outlook. På vissa äldre versioner av Groove kommer synkronisering fungerar bara i Outlook används. Gå in verktygsfältet Outlook och kontrollera "Groove Export" -knappen.

4 Köra Groove. Klicka på "Folder Sync" -knappen. Groove börjar synkronisera din e-post, adressbok, kalender och anteckningar.

5 Kontrollera om andra datorn för att se till att filerna har synkroniseras korrekt.

Tips

  • Du kan stöta på synkroniseringsproblem om du försöker att synkronisera två datorer med olika operativsystem. Se också till att båda datorerna har samma versioner av Groove programvara.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com