Hur ta isär en SWF

October 19

Hur ta isär en SWF


En liten Web Format (SWF) fil består av Flash-animation komprimeras för publicering på webben. SWF-filer kan innehålla text förutom vektor- och rastergrafik. Alla SWF-filer exporteras från FLA-filer. FLA format fungerar bra för animation projekt som har skapats i Adobe Flash Professional. När du isär SWF-filer för att extrahera FLA källfiler, blir de dekompileras. Användare kan dra nytta av olika blixt Decompiler program för att dra FLA-filer från SWF-filer.

Instruktioner

Swf2Fla Flash Decompiler

1 Ladda ned installationsfilen för Swf2Fla Flash Decompiler och installera programmet (se länk i avsnittet Resurser).

2 Köra Swf2Fla Flash Decompiler. Klicka på "Öppna SWF" -knappen, och söka efter SWF indatafilen i filvalsfönstret. Markera objektet och klicka på "Öppna" för att ladda in den ansökan.

3 Klicka på "Konvertera till FLA" -knappen. En fil spara fönstret kommer att lansera. Bläddra till en spara plats för de exporterade FLA-filer, och klicka på "Spara". Ett bekräftelsemeddelande visas när FLA-filer finns i din valda spara plats.

Sothink SWF Decompiler

4 Ladda ned installationsfilen för Sothink SWF Decompiler, och installera programmet (se länk i avsnittet Resurser).

5 Kör Sothink SWF Decompiler. Gå till menyn "Explorer", och söka efter filen katalog SWF indatafilen. Markera objektet för att ladda den i programmet.

6 Klicka på "Exportera till FLA / FLEX" -ikonen. Ett fönster programmering kommer att lansera. Markera kryssrutan bredvid "FLA" alternativet. Klicka på "Bläddra" -knappen för att programmera en spara plats för den exporterade FLA-filen (s). Klicka på "OK." Ett bekräftelsemeddelande visas när FLA-filer finns i den programmerade spara plats. Klicka på knappen "Öppna fil" för att hämta media.

Flash Decompiler Trillix

7 Ladda ned installationsfilen för Flash Decompiler Trillix och installera programmet.

8 Kör Flash Decompiler Trillix (se länk i avsnittet Resurser). Klicka på "Öppna" ikonen och söka efter SWF indatafilen i filvalsfönstret. Markera objektet och klicka på "Öppna" för att ladda in den ansökan.

9 Klicka på "Extract SWF objekt" ikonen för att dekompilera SWF-filen. Ett fönster som visar filkatalogen för de extraherade objekten visas. Öppna "Frames" mappen för att få tillgång till de exporterade FLA-filer.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com