Hur Cite en webbplats i APA Inside Text

January 18

Hur Cite en webbplats i APA Inside Text


När hänvisning till en hemsida i en artikel eller papper av något slag, måste du inkludera dokumentation av webbplatsens information, så att läsaren kan hänvisa till det, om det behövs. Det finns flera sätt att citera en webbplats beroende på vilken stil guide du använder. Flera organisationer ger olika regler för att citera webbplats källor, inklusive Modern Language Association (MLA), och American Psychological Association (APA). Att följa APA riktlinjer citat i texten, kan du nämna webbplatsen i en mening för att visa att det är den ursprungliga källan till det faktum eller information som du noterade och inkludera webbplatsens adress efter meningen.

Instruktioner

1 Skriv din artikel eller papper. Fortsätt tills du når det stycke där du vill prata om viss webbplats källan.

2 Skriv en mening som sammanfattar vad webbplatsen handlar om. Till exempel, om webbplatsen ägnas åt djurens välbefinnande, kan du skriva, "Animal frågor är en webbplats som utforskar olika ämnen när det gäller välfärden för alla djur."

3 Plats parenteser i slutet av meningen. Skriv webbdomänadress insidan av parenteser. Till exempel, skulle samma mening med domänen i slutet läsa,

"Animal Problem är en webbplats som utforskar olika ämnen när det gäller välfärden för alla djur (http // www.aminalissues.com)." Placera alltid perioden efter parenteserna.

Tips

  • När du skriver en formell papper, inte lägga till en webbplats som du redan citerade i texten till din referenslista. Lägga till webbadressen i slutet av texten är tillräckligt med information för en läsare att lokalisera källan.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com