Det bästa sättet att använda MS Office Skapa och underhålla en e-postlista för databas etiketter

August 28

En sändlista är en databas med personliga eller affärskontakter. Samla företagsinformation från kunder varje gång de kontaktar ditt företag, särskilt din webbplats. Använd en kombination av Microsoft Office Outlook kontakter, Excel och Word för att upprätthålla kund och personlig information. MS Kontakter är ett databasprogram för att samla in och lagra information. Exportera en lista med namn och adresser till Excel och använda Word för att formatera och skriva ut etiketter.

Instruktioner

Skapa databasen

1 Öppna Microsoft Outlook-kontakter. Klicka på "Ny" och skriv dina kontaktuppgifter i fälten. Inkludera namn och adresser, telefonnummer och annan relevant information.

2 Lägg "Kategorier" till dina kontakter för att lägga till ytterligare ett lager för att organisera dina kontakter. Klicka på knappen "kategorier" i det nedre högra hörnet av skärmen och välj en standardkategori. För att lägga till en ny kategori, klicka på "Master Kategorilista", klicka på den vita rutan, skriver nya kategorinamnet och klicka sedan på "Lägg till" -knappen. Klicka på "Spara och stäng" när du är klar. Uppdatera informationen kontakter när emot ny information.

3 Exportera kontakter till ett Excel-ark. Öppna Outlook och klicka på "File", "Import och export", "Exportera till en fil", "Microsoft Excel" och "Nästa". Klicka sedan på "Kontakter" och ge den här filen ett namn och plats.

4 Klicka på "Map Custom Fields" för att ta bort extra fält. Klicka på "Rensa karta" på höger längst ner i fönstret. Klicka på plustecknet till vänster i fönstret och välj varje fält, i stället för blocket att lägga till fler sorteringsmöjligheter. Dessutom, när man använder hela grupperingen, tillägger Microsoft Outlook ytterligare fält. Till exempel, innefattar adressblocket landet. Klicka på "OK" och "Färdig."

5 Öppna Excel-filen och lägga till kolumnrubriker för förnamn, efternamn, gata, stad, stat och postnummer.

Skapa adressetiketter

6 Öppna Microsoft Word, klicka på menyn "Verktyg" och sedan "Brev och utskick." Klicka på "Koppla guiden" och välj "Label".

7 Klicka på "Ändra dokumentlayout." Den "Label Alternativ" dialogruta öppnas. Välj etiketten från produktnummer listan och klicka på "OK".

8 Välj mottagare genom att klicka på "Använd en befintlig lista" och "Bläddra." Välj Excel-filen och klicka på "Öppna". Avmarkera alla rutor framför sista namnkolumnen för att ta bort dem från listan utskrift. Klicka på "OK" när du är klar.

9 Ordna etiketterna. Välj antingen "Address Block" eller "Fler artiklar" för att infoga fält i etiketten. Du kan också klicka på "Match Fields" och välj i listan över tillgängliga fält. Klicka sedan på "OK" -knappen.

10 Klicka på knappen "Uppdatera alla etiketter". Detta skapar etiketter med information från Excel-ark. Förhandsgranska etiketterna för fel och göra alla nödvändiga ändringar.

11 Lägg etiketterna till skrivaren. Klicka på "Koppla till skrivare" och klicka på "OK".

Tips

  • När du sätter enskilda fält på etiketten, lägga till ett mellanslag efter stad och stat.
  • Lägg några korrigeringar gjorts etiketterna till Outlook.
  • Välj motsvarande etikettmallen till den fysiska etiketten. Med hjälp av en annan mall kan skriva ut etiketter felaktigt.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com