Roxio AVI till DVD-format

May 25

Roxio erbjuder två mjukvarutitlar för att konvertera en AVI videofil till en DVD-format. Det finns Roxio Skapare Pro för grundläggande användning och yrkesverksamma, samt Easy Video Copy & Convert.

Allmänna funktioner

Både Skaparen Pro och Easy Video Copy & Convert inkluderar verktyg för att konvertera en AVI videofil till en DVD-format. Dessa verktyg inkluderar kopiera DVD-skivor, författande Blu-ray-media projekt och olika input och output videoformat för att passa behoven hos nästan alla användare.

DVD Authoring

Med Creator Pro och Easy Video Copy & Convert kan du välja en eller flera AVI videofiler för att konvertera när författande ett DVD-projekt. DVD-videofiler och projekt kan också anpassas med hjälp av antingen Roxio programvara titel att inkludera förbättrade funktioner såsom kapitel och menyer, undertexter, övergångar och även flera ljudfiler för att lägga till ytterligare språk eller regissör nedskärningar.

Mobile Media

Förutom att konvertera AVI-filer till en DVD-format, kan du använda antingen Roxio titel att konvertera både AVI och DVD-videofiler för uppspelning på ett antal olika mobila medier och smartphone-enheter. Detta inkluderar att konvertera filer för uppspelning på en iPod, PlayStation Portable (PSP) och andra Windows Media-enheter.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com