Hur man köper spel från Big Fish

October 18

Det finns många spel webbplatser där du kan köpa spel att spela på din dator. De blir mer populärt för varje dag. Big Fish är en av de platser där du kan prova spel och köpa dem. De flesta av deras spel har en fri 60 minuters speltid. Följande kommer att förklara hur man köper spel från Big Fish.

Instruktioner

1 Gå till den stora fisken platsen och titta på deras spel. Länken är i avsnittet Resurs. De sätter ut ett nytt spel varje dag så kontrollera ofta att se vad som är nytt.

2 Välj ett spel. Det ger dig en beskrivning av spelet och även systemkraven du måste ha för att spela spelet på din dator.

3 Klicka på "Download". Detta öppnar ett fönster för att ladda ner spelet till din dator.

4 Hit på "Kör" och spelet kommer att börja att ladda ner till din dator. Efter nedladdning, kommer programmet att installera spelet och sedan fråga om du vill spela eller köpa.

5 Köpa spelet. Använd tempo och se om du gillar spelet - om du köper den. Du kan antingen gå tillbaka till platsen för att köpa spelet eller så kan du slå på "Köp spelet" från den nedladdade spel.

6 Skapa ett konto med Big Fish för att hålla din personliga information säker och kunna känna alla spel du har köpt eller hämtat. Detta är viktigt för framtida referens. Om datorn kraschar eller få en ny dator kommer du att kunna åter hämta dina spel utan att behöva köpa dem igen. Det är gratis att upprätta ett konto hos Big Fish.

7 Logga in om du redan har ett konto.

8 Big Fish har flera optionsprogram som du kan använda. Du kan betala för varje spel du vill - vanligtvis $ 19,99 - eller så kan du gå med i deras klubb. Genom att gå kan du få spel för så lite som $ 6,99. De har mer än en option att köpa spel till rabatterade priser, så kolla upp dem.

9 Följ instruktionerna för att köpa ditt spel och spela så ofta du vill. Big Fish kommer att hålla dina poster så att du inte behöver oroa sig för att behöva köpa spelet igen och om du har ett spel som du behöver för att ladda ner igen och det är inte tillgänglig, kommer de att ge dig en kredit för ett annat spel. Köpa spel från Big Fish och vara helt nöjd.

Tips

  • Big Fish kommer att skicka ett mail om ditt köp - se till att du sparar det.
  • När du skapar ett konto, måste du sätta i ditt e-postkonto och ställa in ett lösenord.
  • Du måste ange ditt e-postkonto och ditt lösenord innan du kan aktivera ditt spel.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com