Network Solutions: Hur kan man överföra till FTP i Internet Explorer

January 10

Internet Explorer är en webbläsare som låter dig visa filer på Internet. Det ger dig också möjlighet att ladda upp filer till en Internet-server. Ladda upp en fil är processen att kopiera en fil från hårddisken till hårddisken på en dator på webben. FTP står för File Transfer Protocol, och detta är ett sätt att filer överförs enkelt från en dator till en annan. Använder Internet Explorer för att ladda upp en fil till FTP kräver en FTP-adressen och ett användarnamn och lösenord med läs- och skrivbehörighet.

Instruktioner

Anslut till FTP-plats

1 Öppna Internet Explorer.

2 Skriv in den översta sökrutan "ftp: //" läggs med lämplig FTP-adress. Till exempel, om FTP-adress är ftp.Microsoft.com, typ "ftp://ftp.Microsoft.com" i sökrutan. FTP-adress kan också vara en uppsättning av fyra nummer åtskilda av punkter, såsom 127.0.0.1; i detta fall, skriv in "ftp://127.0.0.1."

3 Ange ditt FTP användarnamn och lösenord och klicka sedan på "Logga in" -knappen. Filer visas i det öppna fönstret. Tidigare versioner av Internet Explorer kommer att öppna FTP-platsen i Internet Explorer-fönstret. Nyare versioner av Internet Explorer kommer automatiskt öppna Windows Explorer och visa FTP-platsen i det fönstret.

Ladda upp filer till FTP-plats

4 Klicka på "Start" typ "Windows Explorer" i sökrutan och trycka på "Enter".

5 Position Windows Explorer sida vid sida med det öppna FTP fönstret genom att dra fönstret Windows Explorer till vänster och FTP fönstret till höger.

6 Navigera i Windows Explorer till den fil du vill ladda upp till FTP-platsen. Klicka och dra filen från fönstret vänster Windows Explorer till FTP fönstret. Filen kommer att laddas upp till FTP-platsen.

Tips

  • FTP via Internet Explorer används för att kopiera filer till och från en allmän server. Din ISP har webbadressen eller IP-adress som du behöver för att ansluta.
  • Windows Vista och Windows 7 kan använda Windows Explorer som ett sätt att ansluta till en server via FTP. Skriv "ftp: //" adress direkt i Windows Explorer och följ samma steg som i den här artikeln för uppladdning.
  • Om du får ett felmeddelande på din första inloggningsförsök, klicka på "OK" och välj sedan "Arkiv" och "logga in som" och ange ditt användarnamn och lösenord i rutan till försök anslutningen igen.
  • Om du använder Internet Explorer version 4 eller tidigare, måste du använda följande i sökfältet i stället för "ftp: //" i stegen i den här artikeln: "ftp: // användare: lösenord @ ftpserver / URL-sökvägen "där" användare "är ditt användarnamn," lösenord "är ditt lösenord och" ftpserver / URL-path "är IP-adressen eller URL.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com