Så se upp en helt privat Facebook User

July 21

Så se upp en helt privat Facebook User


Facebook ger användarna en mängd olika sekretessinställningar för att hålla sina profiler privat och säker. Dessa inställningar kan variera från endast tillåta vänner tillgång till profilen för att dölja standardprofilbild till att inte tillåta din profil ska visas i Googles sökmotor. Om du letar efter en specifik vän och hon har säkerhetsinställningar på plats, kan du fortfarande hitta henne på Facebook genom att minska sökandet ner på Facebooks sökning.

Instruktioner

1 Skriv in namnet på den person du letar efter i sökfältet längst upp på din Facebook-hemsida. Klicka på "Visa fler resultat" under de föreslagna personer och sidor, eller klicka på förstoringsglaset.

2 Klicka på "folk" på vänster sidofältet så att du bara tittar på personliga profiler och inte någon fläkt sidor eller grupper.

3 Ange personens regionen, arbetsplats eller skola högst upp på sidan för att begränsa sökresultaten.

4 Bläddra igenom sökresultaten tills du hittar den person du letar efter.

Tips

  • Om du vet en gemensam vän den person du letar efter på Facebook definitivt har lagt, gå till gemensam vän profil och klicka på "Friends". Skriv hans namn i sökfältet för att se om han har en gemensam vän läggs till som en Facebookvän.
  • Om personen du söker har ett smeknamn, skriver hans smeknamn i sökfältet; han kan ha sin profil listas under det istället.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com