Hur man fixar ett problem med en Windows Vista Home Desktop Det är Sideways

July 13

Hur man fixar ett problem med en Windows Vista Home Desktop Det är Sideways


Windows Vista innehåller en uppsättning av Tablet PC funktioner för att ändra hur skärmen och gränssnittet arbete på bärbara pekskärm datorer. Den här funktionen kommer med varje version av operativsystemet, även om värddatorn saknar tablett funktioner. Om skärmen blir roteras i sidled på grund av en oavsiktlig användning eller fel, kan tabletten området systeminställningarna konfigurera skärmens orientering och återgår till normal.

Instruktioner

1 Öppna Kontrollpanelen och växla till "klassiskt läge" om det behövs. Dubbelklicka på ikonen "Inställningar för Tablet PC". Om du har problem med att navigera i menyerna på grund av den udda skärmorientering, tänk på att musrörelser motsvarar skärmens nuvarande tillstånd, inte dess fysiska placering.

2 Klicka på "Visa" -fliken och välj "Orientering" rullgardinsmenyn. Klicka på "Primary landskap." Det här alternativet återgår skärmen till standard upprätt läge. Den "Primär porträtt" och "Sekundär porträtt" alternativ rotera skärmen 90 grader medsols och motsols, respektive, medan "Sekundär landskapet" alternativet flyttar skärmen upp och ned.

3 Klicka på "Apply" för att återställa skärmen till normalläge. Klicka på "OK" för att stänga fönstret. Om du har flera bildskärmar anslutna, kommer detta endast att påverka en listad som den primära enheten.

Tips

  • Beroende på systemets grafikkort, kan förarna ge ett kortkommando för skärmrotation också. Se din drivrutin eller grafikkort manual för specifik genväg information.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2023 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com