Hur man titta på en Aktie på NYSE på datorn

June 6

Om du handla aktier på datorn, är det viktigt att få aktiekurser du behöver göra intelligenta och välinformerade beslut. Aktiekurserna kan förändras mycket snabbt, så det är viktigt att få korrekta citat när du planerar att köpa eller sälja. Få snabba och korrekta aktiekurser är också ett utmärkt sätt att se hur din portfölj gör på en daglig basis.

Instruktioner

1 Kontrollera med din mäklarfirma för att se om de ger gratis realtid citat. Om du har ett konto med en traditionell mäklarfirma eller en av de ledande online-mäklare, kan du ha tillgång till ett visst antal realtid citat. Vissa mäklarfirmor också ge kunder med obegränsat realtid citat.

2 Logga in på en finansiell webbplats som Yahoo Finance eller CNN Money, som gör att du kan ange tickersymboler för dina favoritaktier och få omedelbar citat. Du kan också ställa upp en portfölj tracker som ger dig en realtid ticker notering alla dina aktier.

3 Köp en tredjepartsprodukt som inte bara kommer att ge dig realtid citat men också med trendanalys, historiska data, glidande medelvärden och diagram.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com