Hur man installerar Microsoft Works kalender

February 25

Hur man installerar Microsoft Works kalender


Microsoft Works 9 kalender, den senaste versionen av produkten som i augusti 2010 kan hålla reda på 32 olika kalendrar, färgkodning ditt schema så att olika medlemmar i hushållet att dela möten mellan varandra. Programmet gör det också möjligt att importera andra kalendrar från externa program. För att installera Works 9 Kalender, måste du köpa hela paketet av Works program, inklusive Works ordbehandlare, kalkylprogram och databas. När du har Works paketet, vilket är en mer prisvärd version av Microsofts mer populära Office program, kan du hämta bara kalenderprogram.

Instruktioner

Beställ Microsoft Works 9

1 Navigera till Microsoft Works 9 beställningssida (se Resurser).

2 Väljer att beställa programmet från listan över butiker som anges på webbplatsen eller från Microsoft Store direkt. Klicka på "Order" bredvid din motsvarande val.

3 Klicka på "Lägg till i kundvagnen" bredvid produktbeskrivningen av programmet.

4 Välj en mängd och leveransmetod i "Varukorgen", som är i rutan till höger om du beställa produkten från Microsoft direkt. Klicka på "kassan nu."

5 Ange din faktureringsinformation, inklusive adress och separat leveransadress vid behov och betalningsinformation. Klicka på "Nästa" och bekräfta din beställning på nästa sida genom att trycka på "Lägg order." Skriva ut kvittot för din bokföring och vänta på din produkt att komma fram.

Installera Microsoft Works 9

6 Sätt i cd-skivan som följer med programmet i datorn där du vill Microsoft Works installerad.

7 Vänta tills installationen välkomstskärmen ska visas och förbereda sig för installationen. Om det inte visas, öppna "datorn" mapp, som finns i Windows startmeny. Dubbelklicka på ikonen som motsvarar CD-enheten och installationsprogrammet ska läsas.

8 Klicka på "Nästa". Välj en plats för programmet om du inte vill att det går på standardplatsen i "Program Files". Välj anpassad installation och avmarkera alla program men kalenderprogrammet, om så önskas.

9 Tryck på "Install" och sedan "Avsluta" när guiden är klar. Microsoft Works kalender kommer att installeras, antingen själv eller med resten av de program du installerat.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2019 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com