Hur man använder en Motorola H790 Med Skype på PC

March 18

Hur man använder en Motorola H790 Med Skype på PC


Skype är kommunikation program som låter dig ringa och videosamtal från din telefon, dator eller TV. Denna programvara kan du också skicka snabb och textmeddelanden. Använd den på en Windows, Mac eller Linux operativsystem eller på din iPhone eller Android. Det är gratis att använda, men du kommer bara att kunna använda de grundläggande funktionerna som talar, videokonferenser och snabbmeddelanden. Betala för ett månadsabonnemang och du kan ringa samtal, tillgång till Wi-Fi och skicka texter. Använd din Motorola H790 Bluetooth för att kommunicera handsfree.

Instruktioner

1 Slå på Bluetooth-funktionen på datorn.

2 Slå på Motorola H790 genom att flytta strömbrytaren till "On" läge. Lampan börjar blinka. När ljuset lyser, är det redo för parning.

3 Skriv in lösenordet 0000 till datorn. När du hör "Para ihop Complete" genom Bluetooth-headset, är processen framgångsrik. Lampan på Bluetooth blinkar blått och lila.

4 Logga in på Skype. Ange ditt Skype-namn och lösenord och klicka sedan på "Logga in mig" -knappen.

5 Klicka på menyn "Verktyg" och välj sedan "Alternativ".

6 Klicka på fliken "Audio Settings" och sedan klicka på pilen bredvid "mikrofon, högtalare och ringsignal." Välj Motorola H790 från listan. Klicka på "OK" när du är klar.

Tips

  • Se till att du använder den senaste versionen av Skype innan du kopplar ihop den trådlösa enheten. Den senaste versionen av programvaran på skype.com.
  • Datorn måste ha Bluetooth-teknik för att Motorola H790 att arbeta med Skype.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com