Dell Laser Printer Cleaning

March 15

Dell Laser Printer Cleaning


Dell laserskrivare behöver rengöras när tonerpartiklar spridda över hela insidan av maskinen. Dessa partiklar kan fläcka ned papprets som du skriver ut dokument. Partiklarna kan också spridas genom luften, färgning allt som är i närheten av skrivaren. Rengöring en Dell laserskrivare kan vara tidskrävande, men är ganska enkel.

Instruktioner

1 Kör en självrengörande cykel på din Dell-skrivare. De kommandon som du anger att köra cykel varierar med din modell, så rådfråga din bruksanvisning. Den självrengöringscykeln kommer att ta bort avfall toner från kassetten.

2 Sätt på dig respirator mask så att du inte andas in tonerpartiklar. Sätt på gummihandskar, liksom, så att du inte fläckar på fingrarna med toner.

3 Koppla ur skrivaren. Sprida arket på golvet. Rulla skrivaren över arket, eller plocka upp och sätta ner det, om det är tillräckligt liten. Vänta två timmar tills skrivaren har svalnat.

4 Öppna dörren till laserskrivaren och dra ut tonerkassetten upp och ut ur skrivaren. Ställ ner den på bladet. Sträck sidorna av toner trasa för att "aktivera" det. Toner dukar fälla tonerpartiklar. Torka av utsidan av patronen med trasan.

5 Slå på toner vakuum. Sätt munstycket i skrivaren, men inte röra munstycket till någon av de inre komponenterna. Sug är mycket stark och kan skada komponenterna. Använd vakuum för att suga upp lösa tonerpartiklar. Öppna alla skrivare lådor och köra vakuumet längs alla yttre ytor.

6 Doppa bomull swap i Isopropylalkohol och kör den längs de exponerade huvudkoronorna som går genom maskinen. Kör bomullspinne längs hörnen där vakuumet inte kunde suga upp partiklarna.

7 Byt ut kassetten och anslut maskinen igen. Kassera arket och toner trasa.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com