Hur man skapar en webbsida Hämtningssida

March 12

Hur man skapar en webbsida Hämtningssida


Från artiklar till valurnorna för att frågesporter att blinka video, webbplatser innehåller ofta en mängd olika interaktiva upplevelser. Till exempel kan webbplatser tillhandahålla länkar till en nedladdningssida där användaren kan ladda ner en e-bok till sin dator. Hellre än att skicka ett e-post och bifoga en fil, en nedladdningssida gör dokumentdelning ögonblicklig. Ge fler alternativ till din webbplats besökare och erbjuder nedladdningsbara dokument.

Instruktioner

1 Ansluta till din server. Hämtningen knappen på din nedladdningssida måste ansluta till en verklig fil. Använd en fil-överföring-protokoll (FTP) program som FileZilla för att ansluta till servern, så att du kan ladda upp filen till servern. Helt enkelt in din webbplats namn, användarnamn och lösenord i FTP-program och ansluta till din webbplats.

2 Skapa en katalog i den gemensamma mappen på din webbplats. I ditt FTP-program, klicka på "skapa katalog." Namnge katalogen något lätt att komma ihåg, till exempel "Downloads".

3 Använd ditt FTP-program att välja den fil du vill göra tillgängliga för nedladdning och klicka på "Överför". Se till att ladda upp den till den nya "Downloads" katalogen.

4 Skapa nedladdningssidan så att användarna kan komma åt filen (s). Använd din favorit textredigerare eller freeware HTML-redigerare som Coffee Cup för att skapa en ny fil med ".html" förlängning. Namnge tom fil "download.html" och klicka på "Spara".

5 Ange hämtningskoden i HTML-sidan. Hämtningen kod är en uppsättning instruktioner datorn använder för att komma åt nedladdningsbar fil. Här är ett exempel på koden du bör använda:

<Form> <input type = värde "knappen" = "Ladda ner My File" onclick = "window.location.href = '/ directory_name / name_of_your_file.zip" "> </ form>

Den "knappen" kommandot skapar en verklig knapp användare kan klicka. "Värdet" anger vilken text som visas på knappen. Redigera "värde" till vad du vill på din knapp.
Den "onclick =" window.location.href = "del av koden talar om för webbläsaren filens namn och dess läge. Om du vill ändra" onclick = "window.location.href =" göra "directory_name" matcha namnet på den katalog din skapade på servern, i det här fallet "Downloads". Redigera "name_of_your_file.zip" för att matcha det faktiska namnet på filen.

6 Spara alla ändringar du har gjort i HTML nedladdningssida.

7 FTP nya HTML nedladdningssida till din server. Till exempel, för att få den nya nedladdningssida på nätet, måste du ladda upp den till din server. Använd din server användarnamn och lösenord för att logga in på servern via FTP-program. Välj din nya nedladdning .html och klicka på "ladda upp". Se till att ladda upp den till din root "public_html" -mappen. Roten "public_html" mappen innehåller vanligtvis din huvudsakliga webbplats filer.

8 Testa nedladdningssidan i din favorit webbläsare. Länken bör se ut så här: http://www.yourwebsite.com/download_page.html


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com