Hur man ändra lösenordet för en systemlandskap Directory i SAP

March 10

Systemet landskap katalog eller SLD, för SAP är en katalog som omfattar alla installerbar programvara för SAP, möjliggör övervakning programvara för systemet och en utvärdering att planera programvara livscykel. Det ger också information om alla SAP komponenter, mjukvara och hårdvara, inklusive deras version, installationsdatum och syfte. SLD kommunicerar med användare genom Hyper-Text Transfer Protocol, eller HTTP och publicerar information om komponenter som är installerade genom SAP; Om en komponent eller programvara installerad på systemet har en ny version tillgänglig för installation, kommer SLD tillåta användare att hålla sina system uppdaterade med den senaste programvaran och komponenter.

Instruktioner

1 Ring transaktionskoden "SLDAPICUST". Du har åtkomst till denna transaktion genom att skriva in koden i kommandoraden rutan längst ned på skärmen från någon process i SAP.

2 Klicka på "Visa" och välj rubriken "Change" för att växla till "Change" läge för SLD. Välj rubriken titeln "Append Row."

3 Konfigurera HTTP parametrar om det behövs. "Aliasnamn" kan ändras till en textsträng som identifierar HTTP-anslutning, och "värdnamn" eller "Port" kan också ändras för att identifiera SLD till HTTP-anslutning. I fältet "User Name" ange användarnamn namnet på den person som loggar in på SLD, eller användarnamnet för det lösenord som du vill ändra.

4 Välj "indikatorn Prim." Och välj alternativet "lösenord." Ange ett lösenord och välj den gröna "Tick" symbol för att fortsätta.

5 Välj "diskett" symbol för att spara ändringarna.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com