Hur du aktiverar "WoW" Bartender

November 10

"Bartender" är ett gränssnitt mod för "World of Warcraft." Det är en ersättning för standardåtgärden stänger medföljer spelet. Med denna add-on, kan spelarna njuta av en mycket mer frihet när det gäller att arrangera sina trollformler och förmågor och binder dem till snabbtangenter. Den addon ofta uppdateras för varje patch införs. Det omfattar upp till 10 åtgärds barer och barer för erfarenhet, rykte, husdjur och ställningstaganden.

Instruktioner

1 Ladda ner den senaste versionen av Bartender från en ansedd och pålitlig "World of Warcraft" add-on förvar, såsom Curse.com eller WoW gränssnitt. Se till att den version du ladda ner är kompatibel med din version av spelet.

2 Öppna zip-filen när den har hämtats. Kopiera innehöll mappen till "World of Warcraft" gränssnitt tillägg directory.By standard är denna "C: \ Program Files (x86) \ World of Warcraft \ Interface \ AddOns" eller "C: \ Program Files \ World of Warcraft \ Interface \ AddOns "om du kör en 32-bitarsversion av Windows.

3 Starta spelet och logga in på ditt konto för att komma till "Tecken val" sida. Klicka på knappen "Tillägg" längst ner till vänster på skärmen. Bläddra igenom listan och se till att rutan bredvid "Bartender" är markerad.

4 Ladda upp det tecken du vill spela med. Använd snedstreck kommandot "/ bt" eller "/ bar" i spelet för att komma åt Bartender konfigurationsmenyn.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com