Hur man skapar Anpassad Grafik i Photoshop för knappar

October 3

Om du har Photoshop, kan du skapa dina egna knappar för dina webbsidor, även om du har liten erfarenhet med programvaran. En vanlig form för knappar är rundad rektangel. Avfasning och prägling denna form kan göra det sticker ut på din webbsida med en tredimensionell effekt. En nyckel till att utforma knappar är att upprätthålla konsekvens i form, storlek, typsnitt och färgscheman för alla dina knappar. Spara Photoshop-dokumentet att använda din första knappen som en mall för andra.

Instruktioner

1 Öppna Photoshop och välj "Ny" från menyn "File". Skriv in storleken på din knapp, såsom 400 x 120 pixlar.

2 Välj "Rundad rektangel Tool" i verktygspanelen. Skriv "12 px" i "Radius" -fältet i alternativfältet. Detta antal bestämmer hur runda hörnen kommer att bli.

3 Klicka på "Ange förgrundsfärg" i verktygspanelen. Välj vilken färg du vill från paletten och klicka på "OK".

4 Dra verktyget över arbetsytan för att skapa en rundad rektangel i den färg du valt.

5 Klicka på "Layer" -menyn, välj "Layer Style" och klicka på "Avfasning och relief." Klicka på "OK." Detta kommer att ge din knapp en tredimensionell effekt.

6 Välj "Horisontell Type Tool" från verktygspanelen. Dra verktyget över knappen för att skapa en textruta. Skriv de ord du vill ska visas på knappen.

7 Markera texten på knappen genom att trycka Ctrl och A på tangentbordet. sedan ändra teckensnitt, storlek och färg som önskas med hjälp av teckenpanelen.

8 Spara ditt arbete som en Photoshop-dokument med lagren intakta så att du kan använda den här knappen som en mall för liknande knappar.

9 Spara knappen som en JPEG när du är nöjd med ditt arbete. Klicka på "Spara för webben och enheter" i menyn "File". Välj "JPEG" från rullgardinsmenyn. Sedan försämra kvaliteten på bilden för att minska filstorleken. För knappar, kan du vanligtvis sänka kvaliteten till 40 procent eller lägre utan märkbart försämra bildkvaliteten.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2023 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com